WordPress giver dig fleksibilitet, muligheder, sikkerhed, brugervenlighed og meget mere.
Basér din næste hjemmeside eller webshop på WordPress. Et gennemprøvet cms med mange millioner brugere.

Hos mig får du din hjemmeside eller webshop bygget på WordPress.

Hvad vil det sige?

Wordpress er et styresystem der giver brugere mulighed for at betjene deres hjemmeside eller webshop uden kendskab til kode. Man kan til hver en tid ændre udseendet (designet) på din WordPress-installation. Man kan til hver en tid ændre på hvad som helst, for byggekoden er frit tilgængelig. Derfor er det også smart at bruge WordPress, for lad os sige at du har fået bygget din hjemmeside i WordPress og dit samarbejde med personen der byggede den for dig er gået  i vasken, så kan en anden overtage og arbejde videre. Du er ikke låst eller bundet til nogen. Hjemmesiden er din og den søgeoptimering du måtte have opnået med tiden, beholder du.

Branchen er en jungle,

for virksomheder der sælger hjemmesider,

har hver deres måde at udtrykke deres service på,

og også hver deres priser.

Wordpress er også skalérbar, dvs at du kan blive ved med at tilføje sider, blogindlæg eller produkter, hvis det er en webshop du har. WordPress styres af shortcodes, som er små bidder kode som sammensætter siderne for dig. På den måde bliver din hjemmeside eller webshop heller ikke enorm (men den kan jo blive det, hvis du er flittig med at lægge indhold ind). Video og billeder fylder mest og det er en god idé at tilpasse størrelsen af billedet eller videoen, så den ikke er større end nødvendigt, for det kan forringe din sideindlæsningshastighed. Det er vist ikke mange, der gerne vil vente 10 sek på at en side indlæser efter at du har klikket på den.

Med WordPress er der et hav af freemium plugins (udvidelsesfunktioner) til rådighed, som kan hjælpe med søgeoptimering, sideindlæsning, sikkerhed, backup osv. Nogle bedre end andre selvfølgelig, men WordPress har mange brugere og webudviklere som anbefaler og rater plugins efter sikkerhed, brugervenlighed, effekt og kompatibilitet.

WordPress er et godt og billigt løsningsforslag. Billigt i den forstand at WordPress er gratis, mange plugins til WordPress er freemium, dvs gratis på basisniveau med mulighed for at betale for ekstrafunktioner der er tidsbesparende. Det er koster noget, er den tid webdesigneren skal designe hjemmesiden eller webshoppen. Dvs. vælge layout, udvælge plugins til funktionalitet og lægge indhold ind.

Uanset hvad du vælger, får du en rigtig god start med WordPress!

Etablerede hjemmesidebureauer der sælger WordPressløsninger:

Nogle har faste priser og viser dem på deres hjemmeside. Andre har sælgere ansat som over telefonen finder et tilbud til dig.

Thomas Eriksen

Om Thomas Eriksen

Webdesigner & underviser